Wat kan ik nu met een diploma bouwkunde? Antwoord:

bouwplantoetser vacature

Heb jij een MBO of HBO opleiding bouwkunde gevolgd, maar weet je niet in welke richting je wilt werken?  Als student zijnde moet je veel voorbereidingen doen voor de toekomst voor de kosten, levensonderhoud of andere uitgaves. Je hoeft niet langer door alle vacatures heen te scrollen. Bekijk eens een bouwplantoetser vacature, het beroep waar ik je nu in ga meenemen.

De praktijk in stappen 

Tijdens je opleiding heb je geleerd om gebouwen als scholen, woningen, winkelcentra te bouwen, beheren en in te richten. Daardoor heb je al enige ervaring opgedaan, maar het gaf je geen duidelijke idee in welk beroep je ermee kan uitoefenen.

Een bouwplantoetser zet die ervaring in de praktijk door ingehuurd te worden, om adviezen te geven voor verschillende opdrachten. De stand van een huis of gebouw bepalen, een verbouwing of projecten waar je een lange tijd aan werkt. 

bouwplantoetser vacature

Verscheidenheid leidt naar vaardigheid

De carrière van een bouwplantoetser is een en al afwisseling. Je kan werken in een team maar dan kan je ook in vijf verschillende gemeenten afspraken hebben. Het ligt aan de klant wat voor soort project je krijgt, dat biedt nieuwe kansen en ervaringen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *