Wat is Google Ads?

Online zijn over elk onderwerp of van elk product veel verschillende bedrijven en websites te vinden. Er is dus veel concurrentie en dan kan het op een gegeven moment lastig zijn om nog op te vallen, zeker wanneer jij net met jouw bedrijf begint. Er zijn veel manieren om ervoor te zorgen dat jij op blijft vallen in de meute. Zo kun jij er natuurlijk bovenuit steken door een uniek product of unieke dienst aan te bieden, maar vaak is dat alleen niet genoeg. Om ervoor te zorgen dat jij mee blijft doen in de competitie kun je zorgen dat je goed gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Dit kan zowel door jouw teksten zo te optimaliseren dat je hoger in de ranglijst verschijnt. Hiernaast kun je er ook voor kiezen om op Google te adverteren. Wanneer jij hier zelf geen wegwijs in bent kun je het best kiezen voor uitbesteden van Google Ads.

Google Ads uitbesteden uitbesteden

Naast zelf zorgen voor een onbetaald bereik kun je ook gebruik maken van het online advertentieprogramma van Google, Google Ads. Voorheen ook wel bekend als Google Adwords. Je kunt hiermee verschillende campagnes opzetten waarmee jij je specifiek richt met een bepaald zoekwoord op pagina of product van jouw website. Deze komen door te adverteren hoger te staan in de zoekresultaten waardoor deze makkelijker gevonden worden en er zo voor kan zorgen meer omzet te genereren. Dit kan je zelf doen, maar ook kun je Google Ads uitbesteden zodat jij al jouw focus op jouw onderneming kan richten.

Hoeveel kost Google Ads?

Met het opzetten van online campagnes is het grootste doel voor jouw onderneming waarschijnlijk jouw omzet vergroten. Het is dan wel zo fijn om zo min mogelijk uit eigen zak te hoeven betalen wanneer je hiervoor hulpmiddelen bij gebruikt. Hoeveel het kost om een zoekwoord campagne op te zetten hangt af van een aantal factoren. Ten eerste voor welk zoekwoord of zoekwoorden jij een advertentie wilt plaatsen. Deze kan namelijk weinig of veel competitie hebben. Hiernaast ligt de prijs die je ervoor betaald bijvoorbeeld ook aan jouw locatie en de kwaliteit van jouw uitgezette campagnes. Voor iedere onderneming en campagne is de prijs dus weer anders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *