Op zoek naar een videograaf? 5 redenen om van Helden Productions in te schakelen

Misschien wist je het nog niet, maar er zijn verschillende en zeer leuke redenen om een videoproductie in te huren. Een videoproductie kan namelijk zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden handig zijn. Voor zakelijke doeleinden kan een videoproductie bijvoorbeeld bijdragen aan het groeien van jouw bedrijf en het delen van jouw bedrijfsidentiteit. Voor particuliere doeleinden kun je denken aan het vereeuwigen van jouw herinneren maar ook een boost geven aan jouw hobby’s. Het videoproductie team van van Helden Productions bestaat uit professionele cameramensen, voice-over artiesten en gespecialiseerde editors en staan onder andere voor de volgende projecten voor jou klaar.

1. Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm is een unieke kans om niet alleen de bedrijf identiteit maar ook het karakter van jouw bedrijf naar een breed publiek te communiceren. Een video is de manier om de boodschap net wat persoonlijker te maken en zo kun je de doelgroep nog meer bij jouw bedrijf betrekken. Door middel van een video ben je als bedrijf in staat om op een interactieve manier authentiek over te komen.

2. Promotiefilm laten maken

Promotiefilmpjes zijn door de combinatie van een sterke boodschap en de hoge kwaliteit beeldmateriaal een sterk promotiemiddel. Een promotievideo is een professionele en overtuigend communicatiemiddel om jouw product of service aan te bieden. Daarnaast kun je van Helden Productions (www.vanheldenproductions.com/) ook inschakelen wanneer jij een commercial wilt maken. Samen met het productieteam kunnen jullie je krachten bundelen en creativiteit laten vloeien.

3. Instructievideo laten maken

Wanneer je jouw boodschap stap voor stap wilt overbrengen aan de doelgroep is een instructievideo de ideale manier om dit duidelijk vast te leggen. Je kunt hierbij denken aan situaties wanneer je stap voor stap wilt uitleggen hoe men jouw product of service kan gebruiken. Je kunt ook denken aan het uitleggen van de werking van een website. Animatie kan een speels en verduidelijkend effect geven aan de video en daarbij kan een voice-over de video ook nog auditief versterken.

4. Aftermovie laten maken

Zowel zakelijk als particulier kan een aftermovie een mooie bijdrage leveren. Op zakelijk gebied kun je denken aan aftermovies van bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes. Zo kun je de herinneringen met je collega’s vastleggen en kan iedereen het feest nog eens herbeleven. Bedrijfsfeestjes kunnen een boost geven aan de teamspirit en door dit vast te leggen hebben de collega’s iets leuks om samen nog eens naar te kijken en over na te praten.

5. Videoclip laten maken

Heb jij toevallig een hobby in de muziek of in dans? Dan is het leuk om eens na te denken over het maken van een videoclip. Zo kun je een videoclip toevoegen aan een nummer die je wellicht net hebt opgenomen van jouw eigen geschreven liedje of de nieuwe single van jouw band. Dans je in een groep? Een videoproductie weet als de beste hoe ze jullie bewegingen op de beste en vetste manier kunnen vastleggen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *