Haartransplantatie en tandimplantaat in Turkije

Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Toch kan het zijn dat je soms iets aan jezelf wil veranderen. Dat is helemaal niet erg. Word jij bijvoorbeeld vroegtijdig kaal? Dan is een haartransplantatie een goede oplossing. Of wil je misschien een mooie tandenimplantatie? Ga dan voor een tandenimplantaat. Hieronder bespreken we deze twee onderwerpen. Ook zal duidelijk worden waarom het de moeite waard is om voor een haartransplantatie en tandenimplantaat naar Turkije af te reizen. 

Wat is een haartransplantatie? 

Word jij vroegtijdig kaal? De een vindt het mooi, terwijl de ander het niks vindt. Als je toch nog liever haar op je hoofd wilt, kun je dit voor elkaar krijgen met een haartransplantatie. Niet alleen kun je op de hoofdhuid haar laten zetten, je kunt bijvoorbeeld ook baardhaar en wenkbrauwen transplanteren. Een haartransplantatie houdt eigenlijk in dat er vanuit de haarkrans aan de achterkant van het hoofd haarwortels worden weggenomen. Deze worden vervolgens op een andere plek op het lichaam getransplanteerd. Er zijn speciale behandelingen voor haartransplantatie. Op zoek naar een haartransplantatie kliniek? Op het internet is genoeg te vinden. Kijk dus op je gemak rond of je iets weet te ontdekken waar jij je fijn bij voelt. 

Wat is een tandimplantaat? 

Naast een haartransplantatie, kun je ook een tandimplantaat doen. Dit is eigenlijk een soort kunstmatige vervanging van een tandenwortel. Jouw eigen tand wordt in dit geval getrokken en vervangen door een implantaat. Zo’n implantaat kan een kroon zijn, maar ook een brug of kunstgebit. De voordelen die vastzitten aan tandenimplantaten zijn dat deze aanvoelen als je eigen tanden. Je ziet geen verschil met echte tanden, wat het heel realistisch maakt. 

Waarom in Turkije?

Nu je weet wat een haartransplantatie en een tandimplantaat precies inhouden, vraag je jezelf vast af waarom je hiervoor naar Turkije moet. Daar zijn een aantal goede redenen voor. Turkije staat bekend om de hoge kwaliteit van haartransplantatie en tandheelkundige zorg. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Het bijzondere is dat de kosten voor een haartransplantatie en een tandimplantaat erg laag zijn in Turkije. Als je het vergelijkt met Nederlandse prijzen, betaal je in Turkije vaak ongeveer 50% tot 60% minder aan de behandelingen. Het scheelt dus enorm veel geld als je naar Turkije gaat. Daarnaast is het leuk om een minivakantie eraan vast te plakken. Haartransplantatie Istanbul of een tandimplantaat in Antalya? Dan geniet je natuurlijk tegelijkertijd van de stad. Ontdek de bijzondere cultuur, architectuur en het verrukkelijke Turkse eten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *